onsdag 2 januari 2013

Gott Nytt År!

2013 drog in som en storm! Snön försvann och det känns nästan som vår.
Vi får nog till någras glädje lite mer vinterväder innan våren är här, men den är på väg.

Förskolan startar upp sin verksamhet denna veckan och på måndag kommer skolans personal tillbaks.
Eleverna kommer fulla av energi och lärlust den 10 januari!

Frida Granlycke som vikarierat på fritids i höst fick så mycket inspiration att hon nu kommer att påbörja utbildning till Fritidspedagog i Göteborg. Vi önskar henne lycka till med det!

Eva kommer så sakta att börja arbeta igen. Det är vi glada för. Hon kommer att arbeta tillsammans med Linda i 1-3:an.
På sikt kommer Linda att arbeta mer på Fritids igen. Fram till des kommer Helen Sjögander att arbeta tillsamman med Ros-Marie på fritids.

Eva Svenningsson (Slöjd) kommer att gå hem på föräldraledighet i början av året. Anneli Bakker som eleverna känner kommer att vikariera på den tjänsten.
Som extra stöd/resurs kommer Annelie Israelsson att arbeta. Hon kommer även att arbeta några timmar på fritids.

På förskolan hälsar vi Lina Falk välkommen åter efter föräldraledigheten. Ann-Katrin börjar vid årsskiftet på ett annat uppdrag i kommunen. Pelle har valt att säga upp sig och fortsätter på det jobb han provat på i Anderstorp i höst. Vi önskar dem lycka till!
Ny förskollärare på förskolan är Karolina Fartocka. Särskilt glada är vi att Karolina behärskar flera språk!
Elisabeth Scheler som är förskollärare och verksamhetsledare för förskolan i Broaryd och Burseryd kommer också att vara det på Skeppshults förskola. Elisabeth har ett administrativt uppdrag och arbetar mest mot personalen så hon arbetar inte i barngruppen.

Det var lite på personalfronten. Pedagogiskt fortsätter vi att utveckla och ytterligare förbättra vår fina förskola och skola. En del förändringar väntar oss när det gäller ämnesproven i åk 3 och 6. Datum för dem hittar ni i tidigare inlägg på min blogg.

Gott nytt lärande
Inger


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar