onsdag 12 juni 2013

Sommarlov!

Vilket härligt ord!
Det har varit ett händelserikt år med många roliga händelser på Skeppshultskolan. Inte minst Vårteatern men även bokläsning, egna författarkvällar och hårfärgning av fröknarna mm. Det händer mycket hela tiden i Skeppshult.
Nu hoppas jag att alla får ett välbehövligt sommarlov med mycket sol och bad och annat avkopplande. Höstterminen börjar igen den 19 augusti.
Tack för gott samarbete under året.
Inför 2014 kommer det åter att vara aktuellt med att Skeppshult organisatoriskt tillhör Smålandsstenar så kanske är detta nu min sista sommaravslutning i Skeppshult. Men man vet aldrig... Det har ju inte varit så lätt att bli av med mig tidigare:-)

Trevlig sommar
Inger

3 kommentarer:

  1. Vi hoppas verkligen att du lyckas behålla Skeppshult i ditt arbetsområde eftersom du gör ett suveränt arbetet för både personal och barn och föräldrar. Hoppas att du känner dig uppskattad!

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas att du inte kommer att sluta jag tycker att du är en bra rektor på vår skola som kommer och hälsa på oss litt då och då.Trevlig sommar på dig med.Agnes:B-)

    SvaraRadera
  3. Tack för vänliga och uppmuntrande kommentarer. Barn och utbildningsnämnden bestämmer om detta. I juni bestämdes att Skeppshult ska tillhöra Villstadskolans skolområde. Det blir from 1jan 2014. Vi hinner träffas många gånger under hösten.

    SvaraRadera